Nieuwsflits Hulpmiddelen – over de Orion WebBox

Ken je mensen die langzamerhand slechter gaan zien en horen? Vast wel, want deze groep is groeiend. Gehoord en Gezien geeft informatie en consult over de beperking van horen plus zien.

Een van de effectieve hulpmiddelen in het woud van aanbod is de orion webbox. Het is een apparaat dat eenvoudig te bedienen is, zeker voor senioren die geen geduld meer hebben allerlei knoppen te moeten bedienen. De webbox is een digitale radio, die via het internet ongelofelijk veel zenders weer kan geven. Het bijzondere is dat iedere actie in het apparaat duidelijk wordt uitgesproken zodat een blinde of slechtziende hoort wat hij of zij doet en wanneer de juiste informatie is gevonden. Naast een radio biedt de webbox gesproken ondertiteling, kunnen er boeken en hoorspelen beluisterd worden, is er een update van het laatste nieuws, en zo voort.

Dit komende jaar komt versie 3 op de markt. Deze zal mobiel worden, kleiner dus en met nog voelbaarder bediening.

De webbox wordt meestal vergoed door de zorgverzekering en wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via e-mail: of kijk bij Contact voor meer contactgegevens.

Zoek je andere informatie over de beperking van horen plus zien? Mail ons, we maken een afspraak.

Problemen? Samen lossen we ze op!

LinkedIn
Share