Op de tandem

Op de tandem

Door: Henk Dekker

Op 13 oktober 2020 hebben we, een vervoersmiddel dat ook als een sportieve uitdaging kan dienen, binnengehaald, te weten een tandem. De fiets is geschonken door het echtpaar Johan en Anneke die vlak bij ons onderkomen om de hoek wonen. Annelie, Richard en ondergetekende, hebben er meteen al mee gereden. Afgelopen vrijdag werd de fiets door anderen uitgeprobeerd.
We zijn zeer tevreden over deze fiets, die hoofdzakelijk werd gebruikt om de Elfstedentocht mee te rijden. De tandem die 4 versnellingen heeft en waarop je je spullen in de fietstas kunt deponeren, valt op doordat beide sturen getooid zijn met rood-wit-blauwe tape. Verder is de fiets versiert met wuppies en oranje versierselen.

We willen hierbij het echtpaar hartelijk danken voor deze schenking en hopen vele kilometers hiermee te zullen rijden.

Annelie en Henk fietsen samen op de tandem die geschonken is door een echtpaar uit de buurt

LinkedIn
Share