Een radio als traktatie

Een radio als traktatie

 

Door: Henk Dekker

Op 5 maart jl. hebben we genoten van een stuk chocolade dat in de vorm van een radio was gegoten. Ondergetekende had op 20 februari jl. deze chocoradio gewonnen bij een radiospelletje in het programma FM op 5. In dat programma dat op zaterdag wordt uitgezonden op NPO Radio 5 wordt verspreid tussen 10:00 en 12:00 uur op onverwachte momenten de cijfers van een tot dan toe geheim telefoonnummer dat met 06 begint genoemd. Wie als eerste Felix Meurders rond 11:50 uur belt, krijgt de chocoradio en mag bovendien een plaat aanvragen. Je moet dus goed blijven luisteren. Ik heb om snel contact te kunnen leggen met Felix het telefoonnummer gedeeltelijk op de telefoon ingevoerd. Toen de laatste twee cijfers werden genoemd heb ik de repeatknop ingedrukt, die toen één voor één bijgevoegd en toen hoorde ik de overganhstoon en daarna de stem van Felix. Als verzoekplaat werd voor mij gedraaid The Ro-d-Ys een voormalige popgroep uit Oude Pekela met Take her home. In die chocoradio zat een foto van Felix Meurders. Het zou om eetbaar papier gaan. Als dit waar is, dan kan het gezegde: Hij is om op te vreten dus letterlijk in de praktijk worden gebracht.

De chocoradio die Henk heeft gewonnen

LinkedIn
Share