We zijn verhuisd!

Op 15 oktober kregen we de sleutel van Mottenbrink 1G 9755 PP in Onnen!
Met hulp van heel veel vrijwilligers en alle deelnemers hebben we onze spullen overgebracht naar onze nieuwe locatie.
Op de oude locatie werden kasten uitgepakt en uit elkaar gehaald. Alle spullen werden op een platte kar gelegd en zo vervoerd naar onze nieuwe plek (dat is het voordeel als je dichtbij verhuisd). Er werd geklust in het nieuwe huis, planken die van boven naar beneden moesten worden gebracht, werden doorgegeven op de trap. Het oude, bijna vergane bord, werd verwijderd. Onze brievenbus weer opgehangen.
In het nieuwe OOG en OOR huis is het allemaal nog wat onwennig. Het is zoeken waar welke ruimte is en wat een fijne plek is om te zitten, zodat je het meeste profijt hebt van het licht en het minste hinder hebt van het licht. Ook is de akoestiek overal nog niet even goed, want nog niet alles is volledig ingericht.
De komende weken zullen er nog heel wat klussen gedaan moeten worden, maar de eerste indruk is goed! Onze zelfgemaakte loungebank staat al te pronken bij de voordeur.
Als alles af is volgt er een open dag en kan iedereen ons nieuwe onderkomen bewonderen!
LinkedIn
Share