Gehoord en Gezien op de pedalen

Door: Henk Dekker

Op dinsdag 8 maart jl. werd de nieuwe hometrainer bij ons afgeleverd. Hij moest nog wel in elkaar worden gezet. Toen we hem uit de doos hadden gehaald en we begonnen waren met schroeven in het onderstel te draaien, was het half 3 en werd de dagbesteding voor die dag gezamenlijk in de huiskamer afgesloten. Richard en Annelie hebben hem die middag nog helemaal in elkaar gezet. Op vrijdag 11 maart jl. heb ik er op zitten trappen. Ik vind het een fijn toestel. Er zitten allerlei programma’s op die je kunt instellen. Bovendien is hij geluidsarm.

Die vrijdag hebben Robert, Bert, Anneke en ondergetekende, elk een uur lang gefietst op een duofiets met trapondersteuning die we hadden gehuurd bij Stichting Onbeperkt op de fiets. Ik reed met Robin en vond dit een leuke ervaring. We gingen best hard. Jessyca en Annelie hebben een tochtje op de tandem gemaakt. Alien draaide die dag ook weer mee.

De duofiets hebben we gehuurd bij de Harense stichting Onbeperkt op de Fiets.

LinkedIn
Share