Sarah in het OOG en OOR huis

Door: Annelie

Wat was het vandaag een bijzondere dag in het OOG het OOR huis! Annelie werd 50 jaar en dat ging zeker niet onopgemerkt voorbij.
Om 10 uur werd ze opgewacht en toegezongen onder het oog van een grote Sarah pop. Daarna volgde een route langs allemaal leuke en grappige spreuken met oude foto’s van Annelie. In de versierde huiskamer stond gebak klaar en hield Henk een speech. De groep bood een grote kaart en een cadeau aan en een grote button met 50 erop.
Na de soep was er een optreden van Hilde Kor waarbij iedereen mee zong en mee deinde. In de middag sjoelden we samen. Het was een prachtige dag!

 

Verjaardag van Annelie

door: Henk Dekker

Op 29 maart jl. werd Annelie 50 jaar. Dit hebben we uitbundig gevierd. Even na 10 uur werd ze buiten al door ons opgewachtin het gezelschap van de opblaasbare Sarah. Nadat we voor haar hadden gezongen, hebben we haar naar binnen begeleid. Buiten hing een waslijn met sokken met de tekst: “49 oude sokken aan de lijn voor de 50ste moet je binnen zijn”. Rond het OOG en OOR huis hingen oude foto’s van Annelie en spreuken zoals: “Vroeger was je een jonge roos, nu ben je een oude doos”. Ine had gebakjes gebakken dus dat was lekker voor bij de koffie. Evelyn bood haar namens iedereen een cadeaubon van Tuincentrum Florahof uit Eelde en een verjaardagskaart aan waarop de namen van de cliënten en de vrijwilligers staan vermeld. Ondergetekende las een korte speech voor waarin de rol en de betekenis van Annelie als onderneemster van Gehoord Gezien uiteen werd gezet. ’s Middags trad Evelyn op als Hilde Kor, haar moeder, die 2 liedjes zong begeleid door de muziek van Hilde. De dag werd afgesloten met een partijtje sjoelen dat werd gewonnen door Evelyn. Annelie gaf aan te hebben genoten van deze dag.

LinkedIn
Share