De vrijdaggroep zingt

Door Henk Dekker

Op 1 april jl. en dat is geen 1-aprilgrap, vierde ook de vrijdaggroep de verjaardag van Annelie. Rond 10 uur kwamen Henk en Luud de huiskamer binnen. Luud ging met zijn accordeon naar de keuken, hij kende zijn plaats …  en Henk stond vooraan in de huiskamer opgesteld en zong. Ze brachten een groot aantal liederen ten gehore zoals: ‘Daar aan de waterkant’, ‘Op m’n fietsie’, ‘Daar in dat kleine café aan de haven’ en zelfs een lied dat we kennen van Ede Staal ‘Wie schenk ons nog ain in’ en vele andere bekende liederen.

We genoten van de muziek en niet alleen wij, maar blijkbaar genoten ook de twee geleidehonden. Vlak voor het einde van hun optreden, kreeg iedereen die dat wilde de gelegenheid om de accordeon te bekijken, of zoals u wilt te bevoelen.

We willen Henk en Luud hartelijk danken voor hun muzikale medewerking.

LinkedIn
Share