Open dag 15 april!

 

Ben je benieuwd wat er gebeurd in ons OOG en OOR huis, een dagbesteding voor mensen die ernstig beperkt zijn in horen én zien?


Kom dan
op vrijdag 15 april van 13.30 uur tot 16.00 uur naar ons open huis!

Iedereen kan komen kijken hoe wij werken, deelnemers vertellen over hun ervaringen en bezigheden. Al je vagen kunnen gesteld worden.


Het is fijn als je je aanmeldt voor het open huis via info@gehoordgezien.nl, maar dat is niet noodzakelijk.

We zien uit naar je komst!

Vrijwillgers

Zou je het leuk vinden om (af en toe) te helpen als vrijwilliger? Bijvoorbeeld mee met een wandeling, een deelnemer ondersteunen tijdens het maken van een project van bv. hout of ander materiaal, af en toe ietsuit de krant voor te lezen? Misschien heb je zelf nog andere ideeën. We kunnen samen kijken wat er mogelijk is.

Als er rustig en gearticuleerd (om de beurt) gesproken wordt, kunnen de deelnemers je verstaan. Zij willen graag zoveel mogelijk zelf doen, maar hebben af en toe wat hulp nodig omdat ze het niet (goed) kunnen zien. Tijdens ons open huis kun je horen en zien wat er allemaal gedaan wordt en vragen stellen wat er van een vrijwilliger verwacht wordt.

adres: Mottenbrink 1G in Onnen

LinkedIn
Share