Een extra klusplek

Onder onze carport gaan we een extra klus plek maken. Onze grote werktafel was te laag om prettig bij te kunnen werken. Daarom heeft Robert een constructie gemaakt om op hoogte te kunnen werken. Hij heeft het zelf in elkaar gezet en geschuurd. Daarna de helft van de plaat licht geverfd en de andere helft donker. Op deze manier kan er altijd met contrast gewerkt worden. Ook de werktafel heeft een witte rand gekregen, waardoor het beter opvalt onder de carport.
Als er gewerkt gaat worden kunnen planken goed bevestigd worden met een lijmklem.
Ook als het regenachtig weer is, kan er onder de carport worden geklust.
De volgende stap is het overzichtelijk inrichten van het schuurtje.

Op de eerste foto is Robert de tafel wit aan het verven. Op de tweede foto zet hij de constructie van de verhoging in elkaar. Op de derde foto verft hij de donkere verf, de lichte verf zit er al op. Op de vierde foto is Robert aan het zagen bij de verhoogde tafel. Op de vijfde foto is Henk het aan schuren bij de verhoogde tafel.

Volg en deel ons: