Doofblindenvakantie

Doofblindenvakantie

Ieder jaar gaan een aantal van ons naar Egmond. Egmond staat in de doofblindenwereld gelijk aan een lang weekend of midweek verblijven in hotel Zuiderduin in de Noord-Hollandse badplaats. Een jaarlijks terugkerende vakantie aan het begin van de maand september georganiseerd door de Nederlandse Stichting voor Doofblinden.

Dit jaar waren er maar liefst vijf van de elf deelnemers aan het OOG en OOR huis naar Egmond. Zij genoten samen met hun partners, begeleiders en tolken van een midweek zon en regen, heerlijk eten, gezelligheid, sporten (bowlen, zwemmen, fietsen en wandelen), rusten in de sauna, ronddraaien in het reuzenrad en uitstapjes in de omgeving. Tweemaal werd er een feestavond georganiseerd. De laatste feestavond haalde zelfs het NHnieuws.

Het artikel en het filmpje zeggen meer dan we hier kunnen schrijven. Kijk en lees zelf maar!

Anneke, trouwe vakantiegangster, zegt het volgende over de afgelopen vakantie: ‘DE HELE WEEK WAS ZEER GESLAAGD MET ALLERLEI DINGEN DIE WE BELEEFD HADDEN. DE LAATSTE AVOND WERD EEN FEESTAVOND GEHOUDEN EN DAT WAS OOK EEN ZEER GESLAAGD AVOND MET LIVE MUZIEK. ER IS EEN HEEEEL KLEIN FILMPJE VAN, MAAR JE KUNT HOREN EN ZIEN .HOE WIJ GENOTEN HADDEN.’

Op naar volgend jaar!

LinkedIn
Share