Een bankje voor Stientje

Een bankje voor Stientje

Door: Jessyca Klaassens – de Wit

Stientje, één van de deelnemers van de donderdaggroep, woont in een galerijflat met balkon, waar ze lekker kan zitten. Maar de spontane praatjes vinden toch plaats bij de voordeur. En hoe fijn zou het zijn om dat zittend te doen? In het OOG en OOR huis sprak ze haar wens uit. Of eigenlijk vraag, want Richard, ook trouwe deelnemer, is een hele handige man als het op houtbewerken aankomt! Er was nog mooi hout aanwezig, puntgaaf en niet eerder gebruikt. Perfect. Stientje gaf de maten door en liet Richard wat foto’s zien met beschrijving van wat ze ongeveer wilde. Slechts enkele weken later was het resultaat al daar! Een prachtig en stevig bankje voor op de galerij van Stientje!

Foto’s: Richard zit trots op het bankje én is alweer bezig met een volgend exemplaar.

LinkedIn
Share