MatchMakers Noord leggen terras aan bij Gehoord en Gezien

ONNEN – Leden van vrijwilligersorganisatie MatchMakers Noord hebben onlangs voor Gehoord en Gezien in Onnen een terras aangelegd. Gehoord en Gezien is een zorgonderneming voor dagbesteding voor mensen met een visuele en auditieve beperking. Annelie Westhuis, leidinggevende en tevens initiatiefneemster van Gehoord en Gezien, had MatchMakers Noord laten weten dat zij graag een terras achter haar huis wilde hebben, zodat haar cliënten daar gezellig met elkaar koffie kunnen drinken en kunnen praten. MatchMakers Noord heeft niet lang over deze vraag hoeven nadenken. Een drietal van haar vrijwilligers nam de spade ter hand, groef het grasveld af en legde er metgratis opgehaalde trottoirtegelsen met behulp van één van de cliënten een mooi terras aan, dat zijn sociale functie inmiddels al ruimschoots heeft bewezen, tot vreugde van de cliënten en van Annelie Westhuis

Uit: Haren de Krant, 28 juni 2024

Er wordt volop van het nieuwe terras gebruikgemaakt bij mooi weer
LinkedIn
Share