Een boom met een boodschap

Anneke vond ergens een half geknakte boomstam. Ze nam hem mee naar het OOG en OOR huis, zodat iemand er iets van zou kunnen gaan maken. Nadat Eef de boomstam bewonderd had, werd ze enthousiast en begon ze aan dit project. Als eerste vroeg ze Richard een sokkel te maken. Hierdoor werd het geheel meteen een kunstobject.

Eef maakte een project met een boodschap. Aan de ene kant van de boom maakte ze een dromenvanger met allemaal materialen die uit de zee komen. In kleine flesjes (flessenpost) stopte ze allemaal spreuken die te maken hebben met het milieu. Aan de andere kant van de boom bevestigde ze allemaal plastic voorwerpen die tegenwoordig in de zee liggen.
De spreuken liet ze op de sokkel schrijven.
Wat heeft Eef er weer wat bijzonders van gemaakt!

LinkedIn
Share