All inclusive reizen

All inclusive reizen
Door: Saskia

Op dit moment zit ik bij de cursus ‘bloggen’.  Best spannend, vind ik dit. Ik ben een echte kletskous, maar ik spreek niet graag voor een groep mensen die ik niet ken. Dan zit je hier goed hè. Zo nu en dan word je een vraag gesteld of je mag ter plekke een blog schrijven. Zoals op dit moment. Daarna komt nog het allerleukste; je mag je eigen blog voorlezen. Pff, ja en dan gaat er van alles mis hè. Maar dat terzijde. Wat ik wou zeggen is dat ik dus nu weer een blog mag schrijven en dat moet gaan over mijn favoriete vervoersmiddel. Leuk!

Mijn aller allerleukste vervoersmiddel is Afke! Ja dat klinkt natuurlijk heel gek, maar toch is het zo. Afke is mijn taxi, schrijftolk, gebarentolk, begeleider en secretaresse. Door dit alles bespaar ik super veel energie. Ik hoef geen taxi te bellen, wat voor mij sowieso al heel lastig is vanwege mijn gehoor. Ik hoef niet van tevoren uit te zoeken hoe het zit met de bus/trein etc. Daarnaast is dit ‘vervoersmiddel’ ook nog eens hartstikke gezellig, goed voor de geestelijke gezondheid én energiebesparend!

Kortom, dit all inclusive reizen is een grote aanrader, voor mensen die dus niet goed zien en horen. Alleen ga ik je hier verder niet bij helpen. Want als ik je haar nummer geef, snap je natuurlijk wel dat zij dan minder tijd voor mij zal hebben. Ik heb best veel voor mijn medemens over hoor, maar er zijn grenzen 🙂

 

Klik hier om terug te gaan naar alle blogs.

LinkedIn
Share