Taarten maken

Omdat morgen het uitstapje van de vrienden van Gehoord en Gezien vanaf het OOG en OOR huis vertrekt, maken wij vandaag taarten. 

In de huiskamer wordt een taartbodem gemaakt, in de keuken een kwarktaart, in de ontspanningsruimte de appeltaart en in de sportruimte de monchoutaart.
Ieder gaat in alle rust alle aanwijzingen in het recept bij langs; bodems worden ingevet, ingrediënten samengevoegd en gemixt, fruit gesneden, beslag in de springvorm gedaan en taarten gedecoreerd. Het ruikt heerlijk in het OOG en OOR huis!

Natuurlijk vragen we ons af of we onze eigen brouwsels wel  aan anderen voor kunnen zetten, daarom nemen we van 3 taarten (de taartbodem wordt pas morgen voorzien van fruit) een ‘pruifie’. Ieder geniet van de smaken op het bordje. Wij hebben de taarten goed gekeurd!

LinkedIn
Share