Muziekochtend

Een kort verslag door Huug Hartog

Op dinsdag 4 juli hebben wij van de dinsdaggroep een muziekochtend gehouden. Daarbij waren Laura, Henk, Richard, Evelyn en ik van de partij, net als een aantal begeleiders. 
Het was een groot succes. Eenieder van ons diende een verzoeknummer in dat door Alien werd opgezocht op YouTube en afgespeeld. De schrijftolk die aanwezig was, tolkte de songtekst live mee, zodat iedereen die afhankelijk is van een schrijftolk, ook de tekst mee kon krijgen en genieten van de muziek.
Als over smaak niet valt te twisten dan geldt dat zeker voor muzikale smaak. Het aantal gedraaide nummers was dan ook zeer divers. Veel liedjes in het Grunnings van Harry Nihof, Jan Veldman en Erwin de Vries, maar ook van ABBA en ELO (Electric Light Orchestra)  en nog veel meer.
Ook bracht één van de deelneemsters (Evelyn) een nummer van haar moeder (Hilde Kor) in die vroeger beroemd was met jodelliedjes. Een andere deelneemster (Laura) die uit West-Friesland komt, bracht een stukje West-Fries cabaret in.
Na afloop vond iedereen het een zeer geslaagde muziekochtend en voor herhaling vatbaar.

Hieronder vindt u een link naar het nummer ‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitemaker. Dit lied werd ook afgespeeld (en meegezongen).

‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitemaker
LinkedIn
Share