In memoriam Jan van den Bos

Op 1 januari 2024 is Jan van den Bos overleden. Jan bezocht sinds een jaar de dagbesteding van Gehoord en Gezien. 

Hij was een goede luisteraar, maar hij deelde ook graag zijn verhalen over onder andere zijn tijd als pakketbezorger en vogelkweker. Ook showde hij ons graag zijn prachtige creaties van hout die hij ooit maakte.

Daar waar hij kon leerde hij ons handige technieken. Hij genoot van zijn rol om een ander dingen bij te brengen.
Als zijn energie het toeliet was hij actief bezig in het OOG en OOR huis. Hij ging altijd heel precies te werk en was niet zomaar tevreden met wat hij gemaakt had. Na afloop ruimde hij alles weer netjes op en boende zijn werkplek schoon.

We herinneren ons Jan als een warme, zachte en nauwgezette man.

We zullen hem missen!

LinkedIn
Share