Een plantentrapje

OP VERZOEK VAN JESSYCA HEB IK , ANNEKE, EEN KORT VERSLAG GEMAAKT OVER EEN PLANTENTRAPJE.

VORIG JAAR HADDEN WE EEN OPEN DAG BIJ GEHOORD EN GEZIEN IN ONNEN. ER STONDEN WEEL GEMAAKTE SPULLEN DOOR DE CLIENTEN, DEZE STONDEN OP DE TAFELS OM TE BEWONDEREN EN EVENTUEEL TE VERKOPEN. ER STONDEN MOZAIEKE BLOEMPOTTEN, DUVEL OP BAKJES, INSECTENHOTEL, BANKJE, PLANTENTRAPJE ENZ ENZ.

DAAR ZAG IK EEN PLANTENTRAPJE STAAN EN BESLOOT DEZE TE KOPEN VOOR MIJN DOCHTER. MIJN DOCHTER VOND HET ZO MOOI EN ZIJ WILD OM NOG ZO’N EENTJE VOOR HAAR ZELF TE KOPEN. MAAR JA, ZOVEEL SPULLETJES HADDEN WE OOK NIET MEER IN VOORRAAD, DUS, BESLOOT IK OM ZELF EENTJE TE MAKEN.

MET BEHULP VAN JOCHEM HEBBEN WESAMEN EEN PRACHTIGE EN STEVIGE PLANTENTRAPJE GEMAAKT. TOEN ONZE PROJECT KLAAR WAS, HEB IK HEM MEEGENOMEN NAAR HUIS OM VERDER AF TE LAKKEN. MIJN DOCHTER IS DAAR ONTZETTEND BLIJ MEE OM NOG ZO’N PLANTENTRAPJE TE KRIJGEN.

ZIE FOTO’S.

GROETJES, ANNEKE

JOCHEM HELPT ANNEKE BIJ HET MAKEN VAN HET PLANTENTRAPJE
JOCHEM HELPT ANNEKE BIJ HET MAKEN VAN HET PLANTENTRAPJE
HET PLANTENTRAPJE VAN ANNEKE IS KLAAR. ER STAAN NOG GEEN POTJES IN
HET RESULTAAT
LinkedIn
Share