Geslaagd open huis

Op vrijdag 15 april hadden we ‘s middags open huis. ‘s Ochtends hebben we met elkaar de voorbereidingen getroffen. Er werden lekkere hapjes gemaakt, alles werd aangeveegd en buiten werden de vlaggetjes opgehangen.
In elke ruimte was iets te zien en kon men met simulatie bril en gehoorbeschermer ervaren hoe het is om niet/minder te zien en te horen. Zo gingen bezoekers op onze sporttoestellen, waren ze in gesprek met de deelnemers, konden ze foto’s zien van onze excursies en presentaties, ervaren hoe je blind kookt, creatief kunt zijn of kunt werken met hout.
OOG TV kwam langs en Richard en Annelie werden geïnterviewd.  Klik hier om het filmpje te bekijken of het uitgeschreven interview te lezen.
We kijken terug op een zeer geslaagde middag met veel belangstellenden.

LinkedIn
Share