Tandem uit Oldenzijl

door: Henk Dekker

Via Marktplaats heeft Annelie onlangs voor Gehoord en Gezien een tandem van het merk Gazelle gekocht van een familie uit Oldenzijl. De fiets is grijs van kleur en heeft 5 versnellingen. Toen Annelie de vraag stelde wie de fiets wilde gaan halen, heb ik mij daarvoor beschikbaar gesteld. Ik heb dit ook aan mijn broer Okko voorgelegd die deze klus ook wel wilde klaren. En zo reed Annelie ons op 15 juni jl. met haar auto van Onnen waar we mijn tandem bij het OOG en OOR huis hadden gestald, naar de familie Rumpff. Daar aangekomen, werd de fiets door ons bekeken, werden de banden opgepompt en de reservesleuteltjes overhandigd. Toen vertrokken Okko en ondergetekende. Zo reden we via Loppersum en Stedum op Ten Post aan, waar we op een terrasje neerstreken bij Restaurant Bij de Molen. Na de chocolademelk en de koffie met wat erbij, dat op een glazen plaat werd geserveerd wat voor blinden niet handig is, ging het via Ten Boer, Engelbert en Waterhuizen op Haren aan, om vervolgens weer bij het OOG en OOR huis in Onnen terug te keren. De fiets rijdt prima, zo hebben inmiddels ook de meeste andere deelnemers ondervonden!

LinkedIn
Share