Het huisje (Geocaching)

Het huisje (Geocaching)

Door: Richard Sikkes

Een hobby van Annelie is Geocaching, een puzzelspel met opdrachten en codes om verder te komen in het spel. Annelie heeft mij, Richard, gevraagd om een huisje te maken waar codes in verborgen kunnen worden om sloten te kunnen openen, zodat je weer een nieuwe opdracht of code kunt bemachtigen om weer verder te kunnen. Het huisje moet onderdeel uit gaan maken van een groter geheel. Het is de bedoeling dat het huisje uiteindelijk in de tuin van het OOG en OOR huis komt te staan, samen met nog een aantal objecten waaronder een puzzeltoren.

Het huisje is voorzien van een deurtje, waar een slotje aan gehangen kan worden. Het dak van het huisje kan eraf genomen worden, want in het huisje ligt de code voor het hangslotje.  In het huisje zelf kan weer een andere code verborgen worden voor het volgende onderdeel van het spel.

Het dak is voorzien van echt dakleer, zodat het ook echt een huisje lijkt en weerbestendig is. 

Wilt u ook een uniek Geocaching spelelement voor in uw tuin? Neem dan contact op met Gehoord en Gezien! 

LinkedIn
Share