Rolletjes bakken

Rolletjes bakken

Voor het derde jaar op rij werden er deze week nieuwjaarsrolletjes gebakken onder leiding van Evelyn.  Tussen alle bedrijven door (iets met een kerstmarkt waarvoor geproduceerd moest worden) schoof de ėėn na de ander bij Evelyn aan aan de keukentafel.  Tijdens gezellig geklets werd de kom met beslag leeg gebakken.  Bij het bakken en rollen kwamen de heerlijkste geuren vrij. Op dinsdag rook het net even zoeter dan op donderdag, doordat er geen borrelglaasje van het geheime ingrediënt door ging, maar een waterglas.  Wie op dinsdagavond een beetje scheef liep, had dan vast te veel van de rolletjes gesnoept.   

Evelyn, bedankt voor de gezellige activiteit en alle rolletjes die we mee naar huis kregen ėn die we in het OOG en OOR huis hebben opgegeten!  

LinkedIn
Share