Kerstmarkt in het Gorechthuis

Aanstaande zaterdag vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats van de werkgroep Goede Doelen van de Gorechtkerk (Gereformeerde Kerk Haren-Onnen). Ook onze producten zijn op deze markt te koop! En het mooie is: de gehele opbrengst komt ten goede aan het OOG en OOR huis, want wij zijn dit jaar het goede doel van de Gorechtkerk. 

Plaats: Gorechthuis, Hortuslaan 1, Haren

Tijd: 10.30 – 16.00 uur

Over de markt: 

Er is ruime keus in mooie kerststukken, heerlijke glühwein, bakproducten, wintersoep, smakelijk belegde broodjes, droge worst van Meatpoint Tolbert, (kerst)gastendoekjes, (kerst)kaarten, kerstengelen en kabouters, led-kaarsen met
afstandsbediening, kaarsen gemaakt door Visio, geurige amberbokjes, lekkernijen voor de vogels en nog veel andere leuke kerstverrassingen!
Ook zijn er mooie houten kerstartikelen te koop, gemaakt bij Gehoord en Gezien in Onnen. 

Onze producten: 

Denk hierbij aan de houten kerstboom, grote en kleine sterren met kerstverlichting en een waxinelichthouder in de vorm van een kerstboom. Maar ook het spelletje duvel op en de windspinners zijn te verkrijgen. Mooie houten producten waar we de afgelopen weken keihard aan gewerkt hebben met zijn allen! Naast houtwerkstukken is er ook een mooi voorbeeld te zien van wat we nog meer maken van mozaïek; de ster op standaard. Deze is helaas niet te koop, maar wel te bestellen. Dat geldt ook voor de andere kerstartikelen. 

Dan is er nog een grote voorraad tasjes / zakjes. Zowel in groot, middel als klein formaat. Leuk als toilettas, opbergzakje voor babykleertjes, schoon ondergoed in de sporttas, portemonnee, schrijfgerei, kleurpotloden et cetera! Er zijn zakjes in kerstmotief ((middel en klein formaat) bijvoorbeeld voor het bewaren van kerstboomhaakjes) en zakjes met patronen, dieren, bloemen en dergelijke. 

Wees allemaal van harte welkom in het Gorechthuis! 

Mocht u één van onze producten willen kopen, maar bent u zaterdag verhinderd? Laat het ons dan weten

Zolang de voorraad strekt. Producten op bestelling worden in 2024 gemaakt. 

LinkedIn
Share